Guest Book

QaryA ciptA.com

Salam sejahtera! penulis mengharapkan para pengunjung blog penulis ini dapat melontarkan pendapat, nasihat, serta idea yang membina untuk kebaikan bersama dalam memajukan blog penulis ini.

Semoga Terhibur!

57 Komen (+add yours?)

  1. mirhans safni
    Apr 05, 2008 @ 20:05:15

    keep up..bagus wat blog ni, leh wat dairy, nak lepas geram, kongsi idea n cm2 le..1 lagi leh senam tangan…

    Balas

  2. qdetactive
    Apr 06, 2008 @ 02:08:19

    TQ…tahap beginner lagi. baru nak tumbuh pucuk…

    Balas

  3. ixora
    Apr 13, 2008 @ 20:15:14

    tumpang lalu~😀

    Balas

  4. qdetactive
    Apr 14, 2008 @ 03:03:12

    Lalulah Selalu..:)

    Balas

  5. ixora
    Apr 14, 2008 @ 16:13:32

    boleh lalu selalu ye?
    ooh,ai like~ hahaha

    Balas

  6. qdetactive
    Apr 14, 2008 @ 18:33:56

    u like??? i laiiik too. hahaha.

    Balas

  7. ixora
    Apr 14, 2008 @ 22:04:23

    apsal tinggal link yg berlainan dr url blog ni? ke awk salah setting?

    sy dh letak awk kt Queensland~ (tu pn setelah dua kali edit) huu..

    Balas

  8. qdetactive
    Apr 16, 2008 @ 02:31:38

    10Q…i’ll check now.

    Balas

  9. ixora
    Apr 18, 2008 @ 21:51:48

    wo0owo0o.. kamu view frenster saya tapi tak add pn. sob.. sob..T_T

    Balas

  10. qdetactive
    Apr 18, 2008 @ 23:23:10

    mane ixora tau…ye ke itu sayer???hahaha…

    Balas

  11. narcissuslover
    Apr 21, 2008 @ 18:14:35

    salam ziarah back…

    Balas

  12. qdetactive
    Apr 21, 2008 @ 23:48:48

    thanks 4 visiting

    Balas

  13. juenz
    May 16, 2008 @ 13:08:41

    hihee..bagus lor ini web.klu ader citer pasal kitorg pn ok gak.hehe
    keep up da good wurk!!

    Balas

  14. qdetactive
    May 17, 2008 @ 00:27:40

    Tq juenz. ok tanggung beres.

    Balas

  15. EPUL
    May 25, 2008 @ 23:16:27

    AS’KOM..pe khbr FASI² UMP??

    Balas

  16. qdetactive
    May 29, 2008 @ 11:43:05

    Wsalam, Kabo baik Epul.

    Balas

  17. aina
    Jun 01, 2008 @ 21:27:31

    minie2….
    i’m here..
    hrp2 pas ni dpt la jmpa abg lg..
    best la blog ni..
    klu ad mse aina akan view slalu..
    =)

    Balas

  18. aina
    Jun 01, 2008 @ 21:28:16

    jgn lpe approve aina kt frenzter

    Balas

  19. aina
    Jun 01, 2008 @ 21:30:36

    jgn lpe…
    ltak citer kami kat blog abg..
    hu3..

    Balas

  20. qdetactive
    Jun 02, 2008 @ 20:23:57

    trime kasih Aina. abg dah add pun fs adik. insyallah abg akan letak.

    Balas

  21. ummuhanah
    Jun 04, 2008 @ 17:50:11

    salam ziarah…eiii ngerinyer….macam masuk blog budak-budak kenit jer….tau-tua macam saya ni sesuai dak masuk shini ???

    Balas

  22. qdetactive
    Jun 04, 2008 @ 18:16:47

    salam…ngeri?? ade kemalangan ke berlaku di sini? jangan ckp mcmtu kecik hati saya, mentang-mentang saya ni rendah (hehehe). alhamdulillah setakat ni dengan izin Allah saya tak sekat kehadiran semua orang waima orang-orang tua.

    Balas

  23. zuriaf
    Jun 10, 2008 @ 21:13:40

    kenapa aku tengok kat “aku blog aku” tu macam sama je macam kat blog aku ye..hahahaha….

    Balas

  24. qdetactive
    Jun 11, 2008 @ 00:18:45

    aah, akupun baru prasan. mungkin mase aku buat lepas tengok blog kau kot atau kau dan aku sama (oh tidak). taknak gaduh mintak maapla kalau ade terganggu emosi disebabkan tersama. hehehe. jangan mare.

    Balas

  25. avataraang
    Jul 31, 2008 @ 22:31:31

    terima kasih kerana menyinggah di bilik sebelah..rajin2 singgah la lagi di bilik kami🙂

    Balas

  26. qdetactive
    Jul 31, 2008 @ 23:04:46

    insyallah aku akan kerap kunjung lagi.

    Balas

  27. en_me
    Aug 03, 2008 @ 15:16:31

    thank u bro sudi singgah singgah jenguk jenguk komen komen blog me yg ittewww for d first time.. jgn serik serik nooo..

    Balas

  28. qdetactive
    Aug 03, 2008 @ 15:25:18

    no hal big bro. sama2 memberi pendapat. ops..lupe plak. Salam ukhwah.

    Balas

  29. s4r4hh
    Aug 14, 2008 @ 22:10:08

    thanx for visit my page… heheheh

    Balas

  30. qdetactive
    Aug 14, 2008 @ 23:50:58

    sama-sama. tiada masalah. salam ukhwah.

    Balas

  31. isnsuhada
    Aug 19, 2008 @ 10:28:07

    err..saja menambah ramaikan org kat dlm ni..hehehe xtau nk tulis per..

    Balas

  32. qdetactive
    Aug 19, 2008 @ 12:04:38

    tak menjadi masalah pun. hehehe

    Balas

  33. Suparjo
    Aug 20, 2008 @ 09:36:32

    Kunjung balas.

    cHreT! cHret!

    Balas

  34. qdetactive
    Aug 20, 2008 @ 10:35:02

    chet kunjungan balas yang tak sopan.
    hahaha
    ape-ape hal
    nice to know u

    Balas

  35. Najib & Ain
    Aug 21, 2008 @ 05:21:52

    good blog!

    Balas

  36. qdetactive
    Aug 22, 2008 @ 00:17:40

    terima kasih
    selamat berblog

    Balas

  37. s4r4hh
    Sep 21, 2008 @ 10:55:42

    ~da update dah meh lah jengah blog den…(cik ara tak tahu malu)

    Balas

  38. qdetactive
    Sep 21, 2008 @ 13:37:12

    hahaha…

    Balas

  39. eyna
    Sep 25, 2008 @ 03:12:15

    haaaa…ina x rela….gmbar tue…nk kte lipas…tahla…huuu…tkar la katun yg comey n ayu…(mcm kite)..hehe…

    Balas

  40. qdetactive
    Sep 25, 2008 @ 03:30:51

    macam rasaksa pun ada. hahaha

    Balas

  41. HeLL-dA
    Oct 25, 2008 @ 16:02:48

    Nice 2 know u seeing my blog…🙂

    Balas

  42. qdetactive
    Oct 25, 2008 @ 16:11:33

    Hell-da – Nice to know you too…

    Balas

  43. myjaehee
    Oct 30, 2008 @ 03:24:41

    tjumpe blog ni…em nice.

    huhu tumpang lalu.

    Balas

  44. qdetactive
    Oct 30, 2008 @ 11:01:19

    myjaehee – salam kenal. lalulah selalu. huhu

    Balas

  45. rio
    Dec 11, 2008 @ 08:32:10

    assalamualaykum ..salah kenal saya rio dari jakarta.
    senang menemukan website ini..
    oh ya om, boleh minta script html untuk tanggal/calendar tahun hijriyahnya dunk yang ada di kanan atas blog ini🙂

    thanks before

    wassalam

    Balas

  46. qdetactive
    Dec 21, 2008 @ 22:51:05

    Rio – wsalam…
    salam nusantara..
    terima kasih melawat.
    nanti saya hantarkan.

    Balas

  47. PENA
    Jun 10, 2009 @ 12:33:57

    blog pena terkini-pena961.blogspot.com

    Balas

  48. Zara
    Jul 27, 2009 @ 03:43:54

    salam.haha..xde nak komen pape pon.saje dtg menyemak.lalala…

    Balas

    • qdetactive
      Jul 27, 2009 @ 19:43:52

      buat la semak ari2. kalau rajin potongkan sekali. hahaha…

      Balas

  49. faz_eyna
    Aug 25, 2009 @ 20:32:01

    en Q..saya pon baru jer berjinak-jinak dalam profesion sebagai blogger nie…di harap en Q yang lebih brpengalaman dapat la memberi tunjuk ajar…banyak sebenarnya nak tanya..heee..tapi x tau dari mana nak mula…..ape2 pon…rajin2 la melawat blog saya ye…http://fazstarzone.blogspot.com/

    Balas

    • qdetactive
      Aug 25, 2009 @ 22:08:11

      eyna – insyallah sy akan bantu. idup blogger KC!!

      Balas

  50. fndrocka
    Sep 06, 2009 @ 19:09:20

    Jom jawab kuiz kat http://fndrocka.wordpress.com/ Kanak-kanak pun boleh jawab. Kalau dapat hadiah boleh senyum2 sorang diri. Jom lah meriahkan wordpress ni.

    Balas

  51. syamputra
    Jan 19, 2010 @ 01:47:51

    salam
    saya seorang alumni KC
    boleh tak minta jasa baik cik untuk tolong inform aktiviti KC
    boleh lah saya ikuti perkembangan kolej tercinta saya tu..

    Balas

  52. dila
    May 24, 2010 @ 19:56:57

    ada tak no contact utk dewan banquet upm? boleh tak forward pada saya. thanx vr much

    Balas

  53. Lillie
    Dec 14, 2010 @ 16:53:59

    hi, i nak contact dewan bankuet utk buat wedding kat dewan nih bleh?
    lillie_zamri@yahoo.com

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: