i

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Q dapat tau yang blog Q yang ensem ini dilinkkan dengan blog Pro Mahasiswa. agak terkejut. tapi di sini Q  nak bagitahu yang Q tidak menyebelahi mana-mana pihak. neutral gitu.

seorang pemerhati bebas

yang batil tetap batil, yang cantik tetap cantik, mahmudah dan mazmumah tetap masih boleh dibezakan.

esok adalah hari penentu

tipulah kalau kata apa yang berlaku sepanjang tempoh sebelum pengundian tak mempengaruhi pemikiran Q serba sedikit.

ramai jugak calon yang Q jumpa dan berbual-ramah mesra

ada suka dan ada yang duka

tanda tanya banyak bermain dalam kepala.

teka-teki terjawab satu-persatu

ape-ape kita tengok esoklah

kepada rakan-rakan Q yang bertanding

Mr. S, Mr. J, Mr S, Mr. L, Mr. N(B), Mrs. L, Mrs. S, Mrs. A

moga berjaya!!

kalau kau rasa kau layak, kau dah menang sekarang ni.

kepada Mr. L

mungkin ini bukan rezeki kamu

bukan tempat kamu

buat masa inilah

yang penting

JANGAN JADI JAHAT!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ii

ok

kali ni kita redakan sikit keadaan…

tag ni sebenarnya dah lama Q nak buat tapi tak tersempat-sempat

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Senaraikan 10 perkara pasal BuzzyBug [si pengetag].

– BB adalah seorang yang pelik

– dia tak suka makan durian.rugi…rugi…

– sekarang dia kat Penang

– dia penggila si Garfield

– dia tak kawen lagi

– dia suka shopping. normalkan? hahaha

– dia suka makan tapi badan dia tak beso

– dia suka pusing-pusing Penang, tak pening ke. hahaha

– dia tergilakan kat mamat foreigner aka Japanese/Korea.

– dia antara yang terawal support Q kat WordPress.TQ.

Novel kegemaran…

takde novel kegemaran sebenarnya.

nak bace tak sempat je

novel jiwang nolayan.

5 benda kesayangan saya…

kalau setiap kali keluar kemane-mane pun Q akan bawak bebenda ni

dah kira macam barang wajib

{1} Cermin mata

cermin mata

kalaulah aku dapat cermin mata macam ni…

{2} henfon baru ku

w910i

sebelum ni nokia. boikot ke? hahaha…ntah

{3} kamera

exz70

7.2 megapixel jerr…nak pakai dslr x cukup ongkos lagi

{4}  kawan-kawanku.

nak kene letak gambo jugak ker? no need la…

{5} my desktop

yang ni takkan nak bawak jalan-jalan jugak kot.

tapi dengan ni la Q rasa dunia ni takde sempadan.

yeke? hahaha…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~