stress test

13 Komen

tension

stress itu sihat

tanpa stress kau b*d$h

tapi terlebih stress kau super b*d$h

stress jadikan kau matang

stress juga jadikan kau gila

Q tak stress

cuma pening kepala

Ujian Stress

stress-test

mari sama-sama HEBAT  nuyer esok. muahaha…

Advertisements

Laptop Percuma

11 Komen

mau laptop percuma?

Lagi

Game Bush Dilempar Kasut

4 Komen

cerita mengenai Bush yang dibaling kasut oleh wartawan Iraq masih belum reda. tak cukup dengan perarakan dan keraian yang menyokong tindakan wartawan tersebut, kali ini ada juga pihak yang menjadikan peristiwa itu sebagai permainan.

Game bush

dalam game ini pemain diberi peranan sebagai penebus maruah wartawan tersebut yang tidak berjaya melaksanakan misinya. sambil di perhatikan oleh Perdana Menteri Iraq, Nouri Al-Maliki. tapi jangan baling kat dia pulak. hahaha…

‘game’nya boleh dimain di sini

play.sockandawe.com

dan kat sini pun ada game lain

bushgame

bush dan kasut

macam-macam la kau ni…

Mula Semula

11 Komen

back

dicuri dari Lydia si kaki menjerit dan “tunget”!!

ya aku kembali

membuat hidup kauorangakubukan bosan kembali

janji untuk sering hapdet

belum pasti ditepati

demam mula kebah

bah

kerja makin bertambah

bah

result makin rendah

dah

‘nuyer’ nak datang dah

dah

serombongan dengan Maal Hijrah

‘idop gua tak bleh blah’

doakan rezeki makin bertambah

idea berblog juga bertambah

Lagi

Salam Iduladha

9 Komen

Selamat Hari Raya Aidiladha

raya haji

Salam Kepada semua Geng Patibudu dan Geng Nifira.

tak lupa Geng2 yang lain.

Berehat Sebentar

13 Komen

sakit-sakit badan (ala-ala chikgukunikuniyaapekajadahntah di Ops sikap yang ketiga) masih belum ada tanda untuk surut. semua kerja yang tergendala dengan harapan akan sempat disiapkan menjelang selepas Hari Raya Aidiladha nanti. jadi sepanjang tempoh cuti sakit ni Q nak duk diam2 kat umah. sebenarnya Q terkesan dengan pengumuman pemilik blog aeropama yang nak berhenti. alasannya mudah, blog mempengaruhi hidup seharian dan tak terkecuali Q sendiri. jadi mungkin ini masa yang sesuai untuk Q muhasabah diri kembali.

kitkat

Q ambil keputusan

untuk berehat sebentar bersama Kitkat.

Bye jumpa lagi selepas Raya Haji

mungkin dengan wajah baru

mungkin dengan entry baru

mungkin dengan hadiah

mungkin dengan pemikiran baru

mungkin tidak….

same je kot macam dulu

mungkin tak berubah ape

mungkin dengan benda yang lama