notis

Untuk entry kali ini Q nak asaskan satu lagi challenge

untuk semua Geng Patibudu dan Geng Nifira.

(hah, jangan nak lari!!)

kali ini berlainan sikit dengan tag tapi semacam tag juga.

tapi jangan risau, ini bukan bahan pening@garu kepala@hentak meja untuk membuatnya.

ni kira kategori baru la untuk blog Q ni.

mudah sahaja.

Q bagi satu frasa

korang gunakan frasa tu untuk describe story buat entry korang.

mudahkan?

siap dah bagi tolong nak buat ape untuk entry seterusnya.

dengan syarat korang kene buat dalam minggu ni jugak

dan letak sekali link Q kat entry korang atau bagitau kalau dah buat untuk Q check.

untuk pertama kali Q akan bagi frasa

KOSONG

aih! blur lagi ke?

contoh: KOSONG

a) cerita korang dapat markah kosong

@

b) cerita kekosongan hati korang

@

c) cerita kosong-kosong lepas gaduh

p/s: sesape nak jadik geng pati budu ni lah masenye. bagitau Q korang nak join challenge ni dan Q akan masukkan link korang dalam list of Pati Budu Gang. kita buat komuniti dan buat macam-macam aktiviti.(kalau nak la)

ntah ape-ape la Q nikan, lepas perkenalkan satu kategori (Suara Binatang) dah nak perkenalkan satu lagi kategori pulak (Phrase of the Week) dan dalam masa terdekat ni akan ada satu lagi kategori baru yang melibatkan permainan bahasa. gila la lu ni Q. hwahwahwa…