Q ditag lagi oleh BB yang sedang jalan-jalan tepi pantai ketika ini. rase tak sedap pulak tak menunaikan hasrat orangkan. jadi Q pun siapkanlah tag ini. paham-pahamlah pengetag ni kenelah kasi hadiah sebab susah payah nak siapkan tag ni. hahaha…

Name : Qdetactive aka Q.
Sisters : 2
Brothers : 5
Shoe size : 8??
Height : 1*#cm.
Where do you live : Selangor.

Have you ever been on a plane : no but yes but yeah actually no.nak naik belon!!
Swam in the ocean : yup, pandai sesikit, tapi untuk jadik baywatch tak lepas.
Fallen asleep at school : raja tidur mase kuliah. Nga…

Broken someone’s heart : pernah, pernah, pernah, mungkin pernah dan akan pernah.
Fell off your chair : pernah. tapi bukan sengaja, ade orang tarik. dengki la tu…

Sat by the phone all night waiting for someone to call
: Jadahnye!! tak keje ke ape?
Saved e-mails : semestinya ADABI.
What is your room like : ada katil double decker, langsir ijau, tikar ijau, akuarium tanpa penghuni, dan gobok buku dan baju.
What’s right beside you : tv itam putih ku yang comel kiut.
What is the last thing you ate : Mee Tiaw Sup. balik bilik je terus pening kpala. ntah ape ingredient tah dia letak. huhuhu…

Ever had…
Chicken pox : pernah. sekarang ni ketawekan orang yang baru nak kene plak. hahaha…
Sore throat : pernah.selalu gak la..
Stitches : tak pernah. kulit mak suci nok. hahaha…
Broken nose : tak pernah. mintak jauh. sakit tu…

Do you Believe in love at first sight : ape ni..sea sight ke? mesti la…ehem..ehem
Like picnics : sukaaa banget. tapi tak selalu dapat. takde orang ajak.

Who was/were…
The last person you danced with : my roomate and fwen. try maen shuffle jap.(pandai ke? hahaha mcm itik)
Last made you smile : U.

You last yelled at : mase Chelsea menang lawan MU mase bulan puase lepas.

Today did you…
Talk to someone you like : yes.
Kissed anyone : my 8nd GF, Norkiah 6680
Get sick : homesick, ‘sick’pack, ‘sick’sense, na’sick’, ‘sick’kat, ba’sick’kal dll.
Talk to an ex : ‘ex’ ape? kalau ex roomate ke, exco biro adela. harharhar…
Miss someone : yes, missunderstanding, mississippi, misster potato, misso.

Who do you really hate
: tiada siapa buat masa ini…

Do you like your hand-writing : suke. sebab lagi hodoh dari tulisan kau. hahaha…

Are your toe nails painted
: Jadahnye. tak pasal2 orang panggil mak ni nyah nok.

Whose bed other than yours would you rather sleep in
: mustila bed lelaki. kau nak kasik aku tido kat bed pompuan ke? ada brani. hahaha…

What color shirt are you wearing now : Biru campur kuning.

Are you a friendly person
: it depends. ikut mood. kalau rase tak best Q akan jadi friendly. kalau tengah gile2 akan jadi friendliestestes. nga…

Do you have any pets : ape soklan ni. lu buat gua teringat kat Si Bongkok je.ish…ish..

Do you sleep with the TV on: Tv tak pernah, komputer pernah. sampai ke siang.

What are you doing right now
: tengah gigit keyboard, semut tengah buat setinggan dalam tu.

Can you handle the truth : boleh..boleh je. eh! knape air mate bergenang je ni.

Are you closer to your mother or father : My Mak.

Do you eat healthy : ya. saya makan dengan sihat sekali. tengoklah badan saya yang ‘sihat’ ni. hahaha…

Do you still have pictures of you & your ex
: ada…nak yang mane? yang boleh berenang dalam air ke yang boleh terbang?

If you’re having a bad day, who are you most likely to go to
: my blog. dan juga tasik kumbahan FPP hehehe. ok ape. aku duk senyap tak kacau orang.

Are you loud or quiet most of the time : introvert+ekstrovert=puzzled.

Are you confident : kalau kata tidak mesti korang tak percaya. hahaha..

5 things I was doing 10 years ago
– tengah amik UPSR. (gile kecik mase tu)
– tangkap ikan sepat kat padang sekolah bila lepas ujan.
– tengah blur tak kenal orang kampung sbb baru pindah umah.
– jadik penternak hamster yang bejaya
– buat koleksi komik

5 things I would do if I were a billionaire
– beli kilang duit
– beli kilang Bill Gates
– beli Syarikat Anandha Krisnan
– buat skim cepat kaya
– buat tak kenal semua orang

5 of my bad habits
– saya suka *&^%$
– hari-hari saya suka *&^%$
– kalau saya tak dapat *&^%$
– saya akan *&^%$
– jadi jangan ikut saya *&^%$

5 places I’ve lived/living
– Muar>Kulai>Serdang>USA>Japan

5 people I tag
– samsungdin
– motordola
– norkiah
– soni ereksi
– LuGila(LG)