Akhirnya aku dapat menyiapkan tag yang ‘dihadiahkan’ oleh Tongkang Bocor walaupun agak lambat tapi aku cube tunaikan janji aku, hahaha… Inilah jawapan untuk persoalan yang dilontarkan. macam ‘haram’ nak pikirkan jawapannye. Korang janganla pikirkan sangat ape yang aku tulis. aku tulis sekali lalu jer.. )

5 hadiah yang diimpikan

1) Apa-apa hadiah yang disampaikan sendiri dari tangan sendiri empunya diri sendiri dengan ikhlas hati sendiri.

2) henpon baru.

3) Kereta

4) PDA.

5) laptop

Senaraikan alasan atas permintaan itu

1) Korang semua musti tau nikmatnye bile dapat hadiah secara langsung lagi-lagi time besday.

2) Help me, enpon aku dah mule bengong…yang cikai-cikai pun takpe.

3) kaki dah penat pergi balik fakulti.(hehehe alasan je tu)

4) Senang sikit keje aku bile ade bende alah ni.

5) Skrang ni aku tengah pakai desktop kalau ade bende alah ni senang sikit aku nak buat pegi praktikal mengajar nanti.

5 impresi terhadap orang yang diminati

1) Senyum Sokmo

2) Jujur

3) semua yang mahmudah

4) semua yang bukan mazmumah

5) semua yang korang suka aku suka. hahaha

Perkara yang paling hebat dilakukan terhadap anda

saat ibu melahirkan aku ke dunia dan saat ayah mengalunkan azan ditelinga.

5 ciptaan paling disukai

1) Alam (ceh, mentang-mentanglah baru balik dari hutan)

2) Ubat-ubatan.(lagi-lagi mase sakit, korang semua mesti bersyukur kalau ada bende ni)

3) Binatang. (lagi-lagi yang berbulu dan comel. hahaha)

4) cermin mate. (kalau tak menyasau jugak aku nak melihat)

5) Wanita. (korang jangan pikir macam-macam)

5 perkara paling dibenci

1) Komputer rosak. Lagi-lagi waktu peak nak kene siapkan tugasan. Benci!!benci,!!benci…!!!

2) Perempuan yang suka mencarut (please jauh dari aku 2 marhalah)

3) Kaki ampu

4) Sakit

5) Orang yang tak buat kerja.(mengular)